PLAČILO

Načini plačila

Spletna trgovina omogoča naslednje načine plačila:

• Plačilo po povzetju - ob prevzemu mora biti oseba prisotna. Pošta Slovenije dodatno zaračuna še provizijo za odkupnino in sicer 1% od vrednosti nakupa oz. najmanj 0,98€ (več informacij si oglej na strani Dostava); 
• Plačilo na račun
podjetja Boštjan Ribič S.P.. (po ponudbi / predračunu). Predračun oz. ponudbo pošljemo na vaš email naslov, potem, ko upravitelj trgovine potrdi naročilo. Blago odpošljemo, ko je znesek v celoti poravnan;

Pri plačilu po predračunu se izogneš proviziji za odkupnino (1% od vrednosti odkupnine oz. najmanj 0,98€), ki ga zaračuna Pošta Slovenije za plačilo pošiljk po povzetju.

 

Cene

Vse cene so v evrih in vključujejo davek na dodano vrednost. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. 

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Prvo elektronsko sporočilo po naročilu, ki je generirano avtomatsko, je zgolj informativno in še ne pomeni potrditev naročila.

 

Pogoji poslovanja Varovanje podatkov | Plačilo O izdelkih Vračilo izdelkov | Dostava